У прикордонному відомстві проводиться активна робота із розгортання мережі експертно-криміналістичних підрозділів

НАЗАД
31 березня 2017 14:02

З метою впровадження європейських стандартів у систему прикордонного контролю, підвищення рівня судово-експертного забезпечення у прикордонному відомстві України проводиться активна робота із розгортання мережі підрозділів Головного експертно-криміналісти

З метою впровадження європейських стандартів у систему прикордонного контролю, підвищення рівня судово-експертного забезпечення у прикордонному відомстві України проводиться активна робота із розгортання мережі підрозділів Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України.

У регіональних управліннях Державної прикордонної служби України створюються підрозділи забезпечення експертної діяльності органів охорони державного кордону. Зокрема, у період з 23 по 30 березня на ділянках Південного та Західного регіональних управлінь відбулися організаційно-планові заходи з питань їх розгортання. Для забезпечення їх належної роботи, а також у рамках налагодження наукового співробітництва і ефективної міжвідомчої взаємодії у сфері судово-експертного забезпечення органів охорони державного кордону та інших правоохоронних органів, керівництвом Головного центру проведено  робочі зустрічі з керівництвом науково-дослідних інститутів судових експертиз Міністерства юстиції та експертно-криміналістичних центрів МВС України у м. Львів й Одеса.

Варто зазначити, що дані заходи проводяться з метою створення цілісної європейської трирівневої системи перевірки документів у рамках діяльності прикордонного відомства щодо лібералізації безвізового режиму для України державами Європейського Союзу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси