У прикордонних загонах Східного регіонального управління пройшли змагання серед дільничних інспекторів прикордонної служби

НАЗАД
21 липня 2017 09:39

Основною метою проведення змагань є підвищення рівня професіоналізму дільничних інспекторів, обмін досвідом, а також популяризація службової діяльності та підвищення престижу служби дільничних інспекторів.

Нещодавно в Луганському, Сумському та Харківському прикордонних загонах було проведено перший етап змагань дільничних інспекторів прикордонної служби. В них взяли участь військовослужбовці, які були визнані кращими у своїх підрозділах та досягли високих результатів у службовій діяльності. 

Основною метою проведення змагань є підвищення рівня професіоналізму дільничних інспекторів, обмін досвідом, а також популяризація службової діяльності та підвищення престижу служби дільничних інспекторів. Відповідно до програми змагань, інспекторам, окрім теоретичних завдань, необхідно було вирішити й практичні - з тактики прикордонної служби, особистої безпеки та застосування сили, правової, вогневої і  технічної підготовки.

За підсумками змагань, кращі результати продемонстрували дільничні інспектори прикордонної служби відділів «Шалигіне» імені Петра Калнишевського, «Велика Писарівка», «Славгород», «Юнаківка» та «Сопич» Сумського загону, «Дергачі», «Веселе», «Золочів» Харківського загону, «Троїцьке», «Білолуцьк», «Марківка» Луганського загону.

Серед прикордонників, які показали кращі результати, буде сформовано команди, котрі в серпні цього року представлять свої прикордонні загони на другому етапі змагань, вже на першість Східного регіонального управління ДПСУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси