У прикордонні підрозділи прибувають офіцери-випускники 2017 року

НАЗАД
04 липня 2017 16:01

У підрозділи Держприкордонслужби нині прибувають офіцери – цьогорічні випускники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

У підрозділи Держприкордонслужби нині прибувають офіцери  – цьогорічні випускники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Загалом для проходження служби у прикордонні підрозділи направлено 237 офіцерів-прикордонників.

Для них у прикордонних підрозділах, куди вони прибувають, відбуваються методичні збори. Так, днями у Сумському прикордонному загоні з офіцерами-випускниками вищого військового навчального закладу 2017 року також відбулися збори. Цьогоріч тільки на ділянку відповідальності загону прибуло чотирнадцять випускників в тому числі й одна жінка.

Метою зборів було надання допомоги молодим лейтенантам в адаптації на первинних офіцерських посадах, доведення до них єдиних вимог щодо організації службової діяльності, підвищення рівня професійної підготовки, проведення інструктажів з охорони праці та пожежної безпеки тощо. За кожним молодим офіцером наказом по загону закріплено найбільш підготовлених та  досвідчених офіцерів-наставників.

Під час проведення занять, які проводилися з практичним виїздом на ділянку держрубежу одного з підрозділів охорони державного кордону, продемонстровано елементи організації служби як в пункті пропуску, так і на «зеленому кордоні», а також проведені заняття щодо інженерного облаштування державного кордону України. Особливу увагу під час зборів приділено профілактиці негативних явищ та протидії втягування у протиправну діяльність персоналу прикордонного відомства.

Наразі офіцери вибули до своїх підрозділів для проходження подальшої служби. Протягом місяця в прикордонних загонах проходитиме місячник молодого офіцера, в ході проведення якого за безпосередньої участі наставників та керівництва підрозділів буде проведений визначений комплекс заходів по введенню та становленню на посадах прибулих офіцерів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси