У «Порубному» прикордонники дістали з днища вантажівки з дровами понад 12 ящиків контрабандного курива

НАЗАД
03 березня 2017 16:51

Як уже повідомлялося, сьогодні вночі у пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону під час заходів контролю зупинили для додаткової перевірки автомобіль «МАН» під керуванням 58-річного буковинця.

Як уже повідомлялося, сьогодні вночі у пункті пропуску «Порубне»  прикордонники Чернівецького загону під час заходів контролю зупинили для додаткової перевірки автомобіль «МАН» під керуванням 58-річного буковинця.

Він прямував до Румінії та перевозив вантаж дров. Однак прикордонники запідозріли, що у подвійному днищі автомобіля можуть бути приховані контрабандні сигарети.

Підозри правоохоронців підтвердилися після того, як спеціальними технічними засобами дрова були розвантажені. Оглянувши подвійне днище вантажівки прикордонники спільно з митниками знайшли понад 12 ящиків контрабандного курива.

Скоріш за все, таким чином контрабандисти хотіли налагодити канал переміщення тютюнових виробів через кордон до Румунії. Однак завдяки пильності прикордонників ця спроба для них стала невдалою.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси