У поїзді «Кишинів-Москва» прикордонники виявили біля 600 кілограмів м’яса

НАЗАД
20 травня 2017 12:09

У пункті контролю для залізничного сполучення «Хутір-Михайлівський» під час перевірки поїзда сполученням «Кишинів-Москва» попередили спробу незаконного переміщення через кордон великої кількості м’ясопродукції.

Учора в пункті контролю для залізничного сполучення «Хутір-Михайлівський» під час перевірки поїзда сполученням «Кишинів-Москва» прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками внутрішньої безпеки та оперативних підрозділів відомства, а також СБУ та працівниками митниці попередили спробу незаконного переміщення через кордон великої кількості м’ясопродукції.

У ході огляду одного з пасажирських вагонів поїзда спільна оглядова група в міжстелевому просторі двох купе виявила пакунки з м’ясною продукцією.

Власниками вантажу виявилися 57-річний громадянин Молдови, провідник цього поїзда, та пасажир – 34-річний громадянин України.

Загалом правопорушники намагалися у такий спосіб незаконно перемістити через кордон біля 600 кілограмів м’ясопродукції.

Наразі виявлений товар, який переміщувався через кордон з приховуванням від контролю, вилучений. На правопорушників складені відповідні адміністративні матеріали. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси