У підрозділах Південного регіону з робочою поїздкою побував Перший заступник Голови Держприкордонслужби України

НАЗАД
24 серпня 2023 11:00

Під час робочої поїздки генерал-майор Володимир Нікіфоренко привітав прикордонників Південного регіонального управління та Регіонального управління Морської охорони з Днем Державного прапора України, ознайомився з поточною обстановкою на ділянці, перевірив організацію охорони та оборони місць дислокації підрозділів, заслухав керівний склад щодо поточної ситуації в зонах відповідальності і виконання визначених бойових (спеціальних) завдань органами та підрозділами.

Також, за заслуги у справі захисту державного суверенітету, територіальної цілісності, зміцнення обороноздатності і безпеки України, мужність і високий професіоналізм, виявлені під час виконання службового та військового обов’язків, нагородив військовослужбовців відомчими відзнаками.

«Хочу зазначити Вашу ефективну бойову роботу. У цей непростий час Нескорений Південь став справжнім символом незламності та нескореності, від якого у ворогів застигає кров у жилах. Впевнений, що кожен з Вас робить свій внесок у нашу спільну Перемогу.  Ми завжди віримо у свої сили, любимо свою Батьківщину, пам’ятаємо всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну. І сьогодні ви є прикладом мужності нашого народу», - зазначив Володимир Нікіфоренко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси