У передостанній день змагань Warrior Games українські воїни зібрали медалі усіх ґатунків!

НАЗАД
29 серпня 2022 08:12

27 серпня українська збірна завоювала 8 медалей у стрільбі з лука – 5 золотих, 1 срібну та 2 бронзові.

Серед медалістів і Рустам Росул – ветеран-прикордонник, який виборов бронзу у стрільбі з лука в індивідуальному заліку. Раніше Рустам завоював срібло в індивідуальній гонці на час та срібло у груповій гонці на хендбайку https://dpsu.gov.ua/ua/news/Veteran-prikordonnik-Rustam-Rosul-zdobuv-sriblo-na-zmagannyah-Warrior-Games-/.

Крім цього раніше прикордонники Дмитро Чабаненко та Владислав Шатіло принесли у скарбничку української збірної чотири золота та одну бронзу. Зокрема, Дмитро https://dpsu.gov.ua/ua/news/Warrior-Games-Prikordonnik-Dmitro-CHabanenko-prinis-dva-zolota-v-skarbnichku-ukrainskoi-zbirnoi-/. переміг у бігу на 800 та 1500 метрів. А Владислав https://dpsu.gov.ua/ua/news/%20VIDEO%20-Prikordonnik-Vladislav-SHatilo-viborov-dva-zolota-ta-bronzu-na-zmagannyah-Warrior-Games-u-SSHA/ посів перше та третє місця у веслуванні на дистанціях в 4 та 1 хвилини, відповідно, а також став переможцем з пауерліфтингу у ваговій категорії до 72 кг, подолавши вагу 137 кілограмів.

Нагадаємо, Warrior Games (Ігри Воїнів) – це змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення або хвороби під час виконання бойових завдань. Українська збірна вперше бере участь у цих змаганнях, демонструючи високі результати.

В американському Орландо українці завоювали вже 85 медалей.

Вітаємо спортсменів і бажаємо їм нових перемог, адже попереду ще один змагальний день для української збірної команди – з волейболу сидячи. Це – командний вид спорту, який учасники опановували з нуля.

Варто зазначити, що участь збірної команди України та національної делегації України у міжнародних спортивних змаганнях Ігри Воїнів в Орландо стала можлива завдяки cпільній взаємодії Мінветеранів з міністерствами та відомствами, а також безпрецедентній підтримці наших міжнародних партнерів, зокрема, Crown Agents Україна та Трастовому Фонду НАТО з медичної реабілітації.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси