У пасажирському та двох вантажних поїздах на кордоні з Польщею прикордонники виявили 3,4 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
05 квiтня 2017 11:01

Сьогодні вранці в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці виявили партію сигарет, яка була прихована у пасажирському поїзді. Товар оглядова група знайшла в ході реалізації інформації, яка надійшла від оператив

Сьогодні вранці в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці виявили партію сигарет, яка була прихована у пасажирському поїзді. Товар оглядова група знайшла в ході реалізації інформації, яка надійшла від оперативних співробітників Держприкордонслужби.

В результаті огляду одного з вагонів поїзда «Київ–Варшава» в міжстельовому просторі купе було виявлено 1200 пачок сигарет без акцизних марок. Власником товару виявився пасажир потяга, громадянин України.  

Сигарети передано представникам ДФС, сума оцінки вилученого тютюну склала понад 20 тисяч гривень.

Крім того, минулої доби на кордоні з Польщею прикордонники двічі виявляли сигарети у вантажних потягах.

Так, прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Володимир-Волинський» сигарети у кількості майже 1700 пачок знайшли під рудою. Крім сигарет прикордонники виявили у тайнику мобільний телефон та GPS-трекер, за допомогою яких, скоріш за все, контрабандисти мали намір відшукати прихований товар.

А в пункті пропуску «Мостиська-з/в» прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці, за допомогою щупів, в напіввагоні з рудою вантажного поїзда, що прямував до польської Медики, виявили 500 пачок сигарет без акцизних марок. Наразі виявлене куриво передали співробітникам ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси