У Німеччині завершуються навчання «Good governance» за участю співробітника Держприкордонслужби

НАЗАД
05 вересня 2017 11:08

У Берліні, у коледжі імені Карла Фрідріха Гьорделера завершуються навчання за програмою «Good governance». У «Належному врядуванні» право навчатись здобув представник Адміністрації Держприкордонслужби України.

У Берліні, у коледжі імені Карла Фрідріха Гьорделера завершуються навчання за програмою «Good governance». У «Належному врядуванні» право навчатись здобув представник Адміністрації Держприкордонслужби України.

Протягом року учасники навчання брали участь у трьох семінарах, які проходили у Німеччині та Польщі. Завдяки цим заходам, усі присутні мали можливість поглибити свої знання у сфері політичних відносин та міжнародної співпраці під час зустрічей з експертами з Німеччини та країн ЄС у галузях громадськості, економіки, політики і врядування, а також отримати знання та навички в галузі  проектного менеджменту. Крім того, всі бажаючі мали нагоду пройти курси підвищення рівня знань німецької мови.

До речі, представники Коледжу сприяли встановленню контактів між учасниками навчання та фахівцями відповідних структур у Німеччині, організовували й забезпечували візити до них.

Представником прикордонного відомства було запропоновано проект на тему «Покращення кадрової політики в Державній прикордонній службі України», в рамках порівняння кадрової та гендерної політик прикордонних відомств ФРН та України, а також аналіз, розробка та внесення змін до Концепції розвитку персоналу.

Наразі проект, ініційований представником Адміністрації Держприкордонслужби, триває згідно з планом реалізації. Серед основних його завдань є підготовка рекомендацій щодо розробки нової системи вивчення та відбору кандидатів для проходження служби в оперативних підрозділах, покращення системи професійної підготовки співробітників та механізму оцінки ефективності діяльності співробітників, а також покращення порядку кар’єрного зростання.

Варто зазначити, що у ході підготовки даного проекту здійснено аналіз існуючих систем, визначено низку проблемних питань, з урахуванням досвіду іноземних колег, та опрацьовано пропозиції для їх вирішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси