У Навчальному центрі пройшов навчальний тренінг з технічного обслуговування комплексів радіаційного контролю

НАЗАД
06 грудня 2016 09:33

З метою підтримки ініціативи Держприкордонслужби України щодо технічного обслуговування та ремонту обладнання радіаційного контролю в рамках спільного з Міністерством енергетики США проекту міжнародної технічної допомоги «Виявлення та припинення ядерної к

З метою підтримки ініціативи Держприкордонслужби України щодо технічного обслуговування та ремонту обладнання радіаційного контролю в рамках спільного з Міністерством енергетики США проекту міжнародної технічної допомоги «Виявлення та припинення ядерної контрабанди», Навчальним центром прикордонного відомства отримано спеціальне обладнання відповідного призначення.  Для його апробації та використання нещодавно проведено навчальний тренінг.  

Загалом Навчальним центром отримано 75 найменувань обладнання, інструментів та матеріалів, що підвищить потенціал групи технічного обслуговування та ремонту засобів радіаційного, хімічного, біологічного захисту відділення екологічної безпеки державного кордону  

Для забезпечення правильного та ефективного використання наданого обладнання навчання проведено за участі експертів – представників болгарської компанії, з якою укладено контракт щодо його постачання.

Під час навчання персонал Навчального центру ознайомився з технікою безпеки по використанню спеціального обладнання, з принципом роботи портальних моніторів, порядком використання спеціального програмного забезпечення. Також співробітники Державної прикордонної служби України отримали навички у використанні спеціального обладнання під час його технічного обслуговування та ремонту.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси