У Навчальному центрі Держприкордонслужби пройшли збори з керівниками підрозділів підготовки персоналу

НАЗАД
23 листопада 2017 13:35

На базі Навчального центру молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України ім. генарал-майора Ігоря Момота, що в Оршанці, протягом тижня проходили навчально-методичні збори з начальниками структурних підрозділів підготовки персоналу. У цьому з

На базі Навчального центру молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України ім. генарал-майора Ігоря Момота, що в Оршанці, протягом тижня проходили навчально-методичні збори з начальниками структурних підрозділів підготовки персоналу. У цьому заході взяли участь понад 30 офіцерів з усіх органів та підрозділів прикордонного відомства.

У ході зборів учасники в першу чергу удосконалювали свою фахову майстерність і професійні навички, а також розглядалися методики підготовки військовослужбовців у підрозділах. Крім того, було доведено єдині вимоги з організації підготовки персоналу та порядок організації дистанційного навчання офіцерів управлінь органів прикордонного відомства.

Як зазначив під час заходу керівник зборів - заступник директора департаменту-начальник управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності Департаменту особового складу Адміністрації Держприкордонслужби полковник Олег Фігура: «Якісне проведення тренувань та практичних занять дасть можливість персоналу відомства підвищити організованість, свій професіоналізм та високий рівень дисциплінованості, а це - запорука позитивного результату при виконанні бойових завдань». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси