У Навчальному центрі Морської охорони персонал за призовом під час мобілізації пройшов курс базової загальновійськової підготовки

НАЗАД
26 жовтня 2023 16:25

Протягом місяця моряки-прикордонники, які ще не мали досвіду військової служби, опановували первинні знання, навички та уміння, необхідні для виконання обов’язків та отримання військово-облікової спеціальності.

Основи будови корабля, його бойові та морехідні якості, корабельні правила, призначення та склад рангоуту, такелажу корабля, основи морської підготовки та правові основи діяльності Морської охорони – те, що передусім вивчали в теорії.

Згодом, вже на практиці, відпрацьовували заходи по забезпеченню непотоплюваності корабля, боротьби за живучість та дії особового складу в боротьбі з пожежами.

Також в рамках підготовки напрацьовували навички з тактичної і вогневої підготовки, тактичної медицини, підготовки зі зв’язку та захисту від зброї масового знищення тощо.

Разом з тим, практикувалися у веденні спостереження та діях відділення і взводу в наступі та обороні.

Гідно долаючи фізичні і психологічні навантаження, морські прикордонники стали більш витривалими та отримали свій первинний гарт, який стане у нагоді в подальшій службі та виконанні бойових завдань.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси