У Навчальному центрі Держприкордонслужби пройшов чемпіонат з прикладної стрільби та службового двоборства

НАЗАД
08 жовтня 2016 15:50

У Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України завершився чемпіонат з прикладної стрільби та службового двоборства, який присвячений пам’яті генерал-майора Ігоря Момота

У Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України завершився чемпіонат з прикладної стрільби та службового двоборства, який присвячений пам’яті генерал-майора Ігоря Момота. 

У змаганнях з прикладної стрільби та багатоборства змагалися 32 команди військових частин, понад 125 кращих спортсменів прикордонного відомства. Протягом шести днів спортсмени мали показати свою майстерність у влучній стрільбі з автомата Калашникова та витривалість у кросі.

Останній день змагань став одним із найнапруженіших для спортсменів. Учасники долали дистанцію 3 кілометри зі стрільбою по 5 пострілів з автомата Калашникова з положення стоячи.

«Ми справді горді тим, що вдалося провести змагання такого рівня, це дійсно велике навантаження на спортсменів, але, як бачимо, всі впорались, і задали високий рівень для майбутніх змагань» - підсумував начальник Навчального центру полковник Дмитро Коцеруба.

За результатами змагань Чемпіонату Державної прикордонної служби України з прикладної стрільби перше місце посіла команда Національної академії Державної прикордонної служби України  імені Богдана Хмельницького. Друге місце виборола команда Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота. Третє призове місце дісталося команді Луцького прикордонного загону.

За результатами змагань Чемпіонату Державної прикордонної служби України з службового двоборства перше місце зайняла команда Сумського прикордонного загону. Друге місце з невеликою різницею в очках посіла команда Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота. Третє місце зайняла команда Чернігівського прикордонного загону.

«Результати тим цінніші, що учасники чемпіонату – постійний склад прикордонного відомства. Всі вони проходять службу в штатних підрозділах Державної прикордонної служби, тож і результати відображають реальний рівень підготовки прикордонників» - зазначив Голова спортивного комітету Адміністрації Державної прикордонної служби України Микола Подоляк.

Кращі спортсмени в майбутньому представлятимуть збірну Державної прикордонної служби України на всеукраїнських змаганнях серед силових структур.

Переможців та кращих спортсменів прикордонників у змаганнях урочисто нагороджено кубками, медалями і грамотами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси