У навчальних закладах Держприкордонслужби відзначили День знань

НАЗАД
01 вересня 2016 12:46

Сьогодні у всіх навчальних закладах Держприкордонслужби відзначили День знань.

Сьогодні у всіх навчальних закладах Держприкордонслужби відзначили День знань. Зокрема, заходи пройшли в Національній академії імені Богдана Хмельницького, Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів імені генерал-майора Ігоря Момота, Кінологічному навчальному центрі, що у м. Великі Мости, та Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні Морської охорони. 

На початку заходів офіцери та курсанти навчальних закладів, а також усі присутні гості вшанували хвилиною мовчання полеглих прикордонників, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність нашої Батьківщини в ході проведення антитерористичної операції. У пам’ять про Героїв, які боролися з терористами та окупантами, від особового складу закладів пролунало трикратне «Слава!»  

Новий навчальний рік розпочався з підняття Державного Прапора України та Прапора Державної прикордонної служби України і виконання курсантами й офіцерами Державного Гімну України. 

Вітаючи курсантів Національної академії директор Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Держприкордонслужби України генерал-майор Анатолій Махнюк побажав курсантам і викладачам успіхів у навчанні та службі.

Загалом цьогоріч тільки в навчальні аудиторії найвищого прикордонного навчального закладу прийдуть 290 курсантів, 65 слухачів заочної форми навчання та 161 студент, з них 111 осіб – на очну форму навчання, 50 осіб – на заочну.

 Із метою виховання почуття патріотизму та формування активної життєвої позиції після святкових урочистостей проведено першу кураторську годину на тему «Україна: із минулого в майбутнє».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси