У Національній академії завершився Чемпіонат Держприкордонслужби з рукопашного бою

НАЗАД
12 березня 2020 14:50

Сьогодні, 12 березня, у Національній академії Держприкордонслужби ім. Б. Хмельницького завершилися змагання з рукопашного бою пам’яті Героїв-прикордонників.

У чемпіонаті брали участь близько 100 прикордонників-спортсменів, серед яких – Заслужений майстер спорту України, 3 майстри спорту міжнародного класу, 6 кандидатів у майстри спорту України. в  

Більш ніж половина  військовослужбовців, які  змагалися на чемпіонаті, є учасниками АТО та ООС.

Змагання такого виду спорту Державна прикордонна служба України   проводить в академії не вперше, адже на території навчального закладу створені всі умови для проведення спортивних змагань.

«За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю», — зазначив помічник Голови Держприкордонслужби — голова спортивного комітету Державної прикордонної служби України Микола Подоляк.

«Сьогодні мені вкотре випала велика честь урочисто проводити закриття  Чемпіонату з рукопашного бою пам’яті Героїв-прикордонників.

Щиро вдячний Держприкодонслужбі та керівництву академії за організацію заходу», - додав Микола Сергійович.

Команда навчального закладу в котре впевнено отримала перемогу. І це є яскравим свідченням того, що в академії є спорт, тут він розвивається та популяризується.

Змагання тривали два дні. Оцінювали учасників досвідчені судді, на чолі з Головним суддею Гаррійєм Оседлевичем.

У загальнокомандному заліку першості Державної прикордонної служби України з рукопашного бою серед команд групи «А» перше місце посіла команда прикордонного вишу, друге – команда Південного регіонального управління, а на третьому – команда Західного регіонального управління. Серед команд групи «Б» – перше місце у команди Чернігівського прикордонного загону, друге – команда Бердянського прикордонного загону, а на третьому – команда Мостиського прикордонного загону.

В особистому заліку у вагових категоріях до 60 кг перемогу святкував Андрій Магола (Національна академія ДПСУ). В категорії до 65 кг переможцем став Дмитро Мінеско (Чернигівський прикордонний загін). Категорії до 70 кг перше місце посів Костянтин Потапов (Національна академія ДПСУ), до 75 кг –Ілля Дзісяк (Національна академія ДПСУ), до 80 кг – Антон Вініченко (Національна академія ДПСУ), до 90 кг – Денис Кухар (Національна академія ДПСУ) та понад 90 кг – Руслан Дацьков (Національна академія ДПСУ).

Спортсменам подякували за хороші виступи, вручили нагороди та побажали міцного здоров’я і високих досягнень у спорті.

Такі заходи серед прикордонників є традиційними, їх рівень постійно зростає, а дух суперництва змушує покращувати свої показники та працювати над власним фізичним розвитком.

Вітаємо переможців!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси