У Національній академії ДПСУ стартував черговий конкурсний відбір «Нове обличчя керівного складу»

НАЗАД
16 лютого 2022 14:34

Конкурс проходить з 16 по 18 лютого в рамках проєкту «Нове обличчя керівного складу». Ключові позиції проєкту НОКС («Нове обличчя керівного складу») – прозорість, відкритість та об’єктивність.

Сьогодні у Національній академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького стартував відбір кандидатів для зарахування до кадрового резерву на посади перших заступників начальників органів охорони державного кордону – начальників штабів.

Відбір у Національній академії Держприкордонслужби України відбувається із залученням експертів представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та громадської організації «Європа без кордонів». У конкурсі беруть участь 12 офіцерів. Процедура відбору змагальна та передбачає написання мотиваційних листів, проходження IQ-тестів, оцінку лідерських якостей. Рейтинг кандидатів визначається шляхом додавання балів за оцінюванням знань законодавства України у сфері прикордонної безпеки, української та іноземної мов, рівня фізичної та вогневої підготовки, а також за результатами кваліфікаційної співбесіди.

Після оголошення результатів конкурсного відбору офіцери будуть зараховані до кадрового резерву згідно з рейтингом. Кандидати, які незгодні із результатом конкурсу, можуть оскаржити рішення комісії.

Нагадаємо, що проєкт  «Нове обличчя керівного складу» було вперше впроваджено у Державній прикордонній службі України за підтримки посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції у 2019 році.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси