(ВІДЕО) У Національній академії пройшов чемпіонат Держприкордонслужби з рукопашного бою

НАЗАД
15 березня 2018 09:38

Протягом двох днів з 13 по 14 березня 2018 року на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького проходив чемпіонат Державної прикордонної служби України з рукопашного бою.

Протягом двох днів з 13 по 14 березня 2018 року на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького проходив чемпіонат Державної прикордонної служби України з рукопашного бою. З метою популяризації фізичного розвитку та здорового способу життя серед прикордонників, подібні заходи є традиційними та проходять у стінах академії Держприкордонслужби щорічно.

За першість в чемпіонаті Держприкордонслужби з рукопашного бою у чемпіонаті змагалось 24 команди прикордонників з різних областей України. Загалом учасниками змагань стали 104 спортсмени, серед яких 3 майстри спорту України міжнародного класу, 7 майстрів спорту України, 16 кандидатів у майстри спорту України.

Спортсмени виборювали першість в особистому та в командному заліку.

За результатами чемпіонату Державної прикордонної служби України з рукопашного бою в особистому заліку переможцями стали: у ваговій категорії до 60 кг – солдат Арсен Гешко,  Чернівецький прикордонний загін; у ваговій категорії до 65 кг – старший лейтенант Денис Величко, Одеський прикордонний загін; у ваговій категорії до 70 кг – солдат Степан Кордяк, Національна академія; у ваговій категорії до 75 кг – старший сержант Євгеній Хотінь, Національна академія; у ваговій категорії до 80 кг – солдат Олександр Кисилиця, Чернівецький прикордонний загін; у ваговій категорії до 90 кг – сержант Андрій Кузьма, Національна академія; у ваговій категорії понад 90 кг – молодший сержант Іван Гушуляк, Чернівецький прикордонний загін.

У запеклій боротьбі у командному заліку серед команд перше місце посіла команда Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, друге місце команда Західного регіонального управління, третє - команда Південного регіонального управління.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси