У Національній академії прикордонного відомства відбулася урочиста посвята у студенти

НАЗАД
31 серпня 2019 13:15

Сьогодні в Національній академії Державної прикордонної служби України відбулось вже традиційне свято – посвята у студенти. Майже 100 осіб поповнили дружню студентську родину.

Привітати першокурсників прийшли батьки та рідні, керівництво академії та іноземні гості, серед яких і делегація з Польщі – ректор Вищої школи міжнародних стосунків та суспільної комунікації Міхаль Голось та асистент ректора Едіта Контек.

«Вам поталанило стати студентами елітного закладу вищої освіти, історія якого становить вже понад чверть століття. Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького визнана не тільки в Україні, а і далеко за її межами, зокрема в країнах Євросоюзу», - зазначив у своїй вітальній промові ректор Національної академії Держприкордонслужби Олег Шинкарук.

На урочистостях слухачам презентували нову програму «подвійного диплома», яка надасть можливість студентам прикордонного вишу одночасно отримати два дипломи, один з яких європейського зразка. Також, серед переваг такої програми є знайомство з людьми та культурою інших країн, безкоштовне вивчення іноземної мови, підвищення рівня конкурентоспроможності під час працевлаштування.

 Щиро вітаємо першокурсників із отриманням студентських квитків та початком нового життєвого етапу. Бажаємо успіхів на шляху до професійного та особистісного розвитку

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси