У Національній академії побували члени Громадської ради Адміністрації Держприкордонслужби

НАЗАД
20 квiтня 2018 09:32

З метою ознайомлення з роботою вищого навчального закладу Державної прикордонної служби України та здійснення громадського контролю за станом справ, 18 квітня до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького

З метою ознайомлення з роботою вищого навчального закладу Державної прикордонної служби України та здійснення громадського контролю за станом справ, 18 квітня до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького прибула Громадська рада Адміністрації Держприкордонслужби за участі голови ради Володимира Бідаха.

Громадська рада Адміністрації Державної прикордонної служби України є постійним діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю Адміністрації Державної прикордонної служби України, налагодження ефективної взаємодії Адміністрації Держприкордонслужби з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Високоповажних гостей гостинно зустрів ректор Національної академії генерал-майор Олег Шинкарук. Гості Національної академії мали змогу ознайомитися з організацією освітнього процесу та оглянути навчально-матеріальну базу. Крім того, представники Громадської ради взяли участь у профспілковій конференції Об’єднаної профспілкової організації Держприкордонслужби, яка проходила у закладі. 

Під час візиту високоповажні гості мали змогу бути присутніми на репетиції стройової злагодженості підрозділів академії з підготовки до чергового випуску та взяли участь у зустрічі з науково-педагогічним складом академії, слухачами, курсантами і студентами. Заслухано та вивчено їх думки та пропозиції щодо якості організації освітнього процесу та життєдіяльності академії.

Складом групи заслухано інформацію посадових осіб академії з питань організації навчального процесу, витрачання бюджетних коштів, вдосконалення матеріально-технічної бази, роботи з персоналом.

Також здійснено виїзд на польовий центр забезпечення навчального процесу, ознайомлено з польовою навчально-матеріальною базою академії, порядком проведення польових занять та участю у проведенні профорієнтаційної роботи з учнями загальноосвітніх навчальних закладів міста Хмельницького та Хмельницької області.

Крім того, в ході свого перебування у навчальному закладі члени Громадської ради ознайомилися з оновленими експозиціями історичного музею академії та були проінформовані щодо актуальної теми: «Століття формування державних кордонів та їх охорона в період УНР» тощо.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси