У Національній академії Держприкордонслужби України триває вступна кампанія

НАЗАД
12 червня 2020 13:02

До уваги абітурієнтів 2020! Набір на навчання здійснюється з числа цивільної молоді та військовослужбовців віком від 17 років до 30 років.

Підготовка для здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» денної форми навчання за схемою підготовки «курсант» здійснюється за такими спеціальностями: «Філологія», «Психологія», «Безпека державного кордону», «Правоохоронна діяльність», «Автомобільний транспорт», «Телекомунікації та радіотехніка».

Терміни прийому заяв (рапортів) до окремих центрів комплектування (органів Держприкордонслужби) для цивільної молоді – до 15 липня, для військовослужбовців – до 10 липня. Проведення остаточного медичного огляду та професійно-психологічного обстеження – з 31 липня по 7 серпня. Заходи конкурсного відбору відбудуться з 3 по 9 серпня, а оприлюднення рейтингового списку – 11 серпня.

Зазначимо, що Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького – єдиний в Україні вищий навчальний заклад прикордонного відомства.

Академія має у своїй структурі 5 факультетів, інститут підвищення кваліфікації персоналу, ад'юнктуру, докторантуру, а також підрозділи управління і забезпечення навчального процесу.

Контакти центрів комплектування – https://dpsu.gov.ua/ua/kudi-zvertitisya/. Номер телефону приймальної комісії – (097) 251-51-14 (Viber, WhatsApp, Telegram). Поштова скринька:  [email protected]. Адреса НАДПСУ: м. Хмельницький, вул. Шевченка, 46.

Більше інформації щодо вступу в НАДПСУ можна знайти на сайті навчального закладу https://nadpsu.edu.ua/abituriientam/pidhotovka-kursantiv/.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси