У Національній академії Держприкордонслужби розпочато новий 2019-2020 навчальний рік

НАЗАД
02 вересня 2019 13:58

Сьогодні, 2 вересня, урочисто розпочато новий навчальний рік у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

З цієї нагоди на плацу біля навчального закладу відбулась посвята в курсанти першого курсу набору 2019 року.

Близько 400 курсантів поповнили лави академії отримавши сьогодні свої перші, курсантські погони та зелені берети. Адже берет є офіційно головним убором військової форми прикордонника.

В урочистих заходах взяли участь керівництво закладу, науково-педагогічний склад, військовослужбовці, персонал академії, батьки та гості.

Свято розпочалося з підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну.  Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих прикордонників.

З вітальним словом до першокурсників звернувся ректор Національної академії генерал-майор Олег Шинкарук. Він побажав їм успіхів в навчанні, з легкістю опановувати прикордонну науку, успішно крокувати військовим шляхом та з гідністю носити свої погони.

Перед цим майбутні офіцери-прикордонники провели місяць на польовому навчальному центрі Національної академії, де  здобували нові теоретичні знання та практичні уміння з вогневої, стройової, фізичної, гуманітарної та інших напрямків  підготовки.

Бажаємо новоспеченим курсантам натхнення та наполегливості у навчанні та впевнено крокувати до офіцерських зірок!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси