У Національній академії Держприкордонслужби розпочалась вступна кампанія 2018

НАЗАД
09 липня 2018 16:46

По завершенню іспитів, відібрані приймальною комісією абітурієнти одягнуть курсантські однострої та відбудуть на один з полігонів Національної академії для проходження початкової військової підготовки.

У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького стартували вступні випробування для охочих здобувати вищу освіту у престижному навчальному закладі, що здійснює підготовку персоналу, як для Держприкордонслужби, так і надає освітні послуги цивільній молоді за кошти юридичних або фізичних осіб.

З 9 по 22 липня вступні випробовування долатимуть кандидати за ступенем вищої освіти «бакалавр». Обсяг державного замовлення у 2018 році складає 370 місць. З 23 по 30 липня складатимуть вступні іспити офіцери-прикордонники, які здобуватимуть вищу освіту за ступенем «магістр». Планований обсяг державного замовлення  60 місць денної форми навчання та 55 чоловік заочної.  

Для кандидатів до вступу на очну та заочну форму навчання за кошти фізичних, юридичних осіб для здобуття ступеня вищої освіти бакалавр, магістр  вступні випробовування триватимуть з 12 по 31 липня.

По завершенню іспитів, відібрані приймальною комісією абітурієнти одягнуть курсантські однострої та відбудуть на один з полігонів Національної академії для проходження початкової військової підготовки.

«Національна академія є провідним вищим військовим навчальним закладом нашої держави, яка забезпечує елітну підготовку найбільш конкурентоздатних, освічених, мотивованих фахівців нової генерації. Тому й не дивно, що у цьому році конкурс на вступ є досить високим», – зазначив голова приймальної комісії, ректор академії генерал-майор Олег Шинкарук під час зустрічі з кандидатами на навчання.

Також він висловив переконання, що діяльність приймальної комісії буде здійснюватися на принципах законності, відкритості, прозорості та незалежності оцінювання кожного абітурієнта.

Сьогодні в академії готують фахівців за наступними спеціальностями: безпека державного кордону, право, правоохоронна діяльність, філологія, психологія, військове управління, телекомунікації та радіотехніка, автомобільний транспорт. Крім того, для підготовки науково-педагогічних та наукових кадрів у структурі академії діє ад’юнктура та докторантура. 

У навчальному закладі розвинута навчально-матеріальна база, орієнтована на підготовку прикордонників за стандартами Євросоюзу. Вона створювалась за активного сприяння міжнародних організацій, які не лише надавали матеріально-технічну допомогу, а й здійснювали підготовку відповідних фахівців.

Всі аудиторії обладнані необхідним навчально-матеріальним майном, теле- та аудіотехнікою, комп’ютерами, зразками озброєння та спеціальної техніки, засобами зв'язку та автоматизованими системами управління, засобами автоматизованого контролю.

Побажаємо всім абітурієнтам у ці напруженні дні впевненості та максимальної самовіддачі. Для багатьох цей крок – іспит на мужність та зрілість, подолання першої сходинки до офіцерських зірок!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси