(ВІДЕО) У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, що на Львівщині, вище військове керівництво держави ознайомилося з ходом СКШН «Об’єднані зусилля»

НАЗАД
28 вересня 2021 16:44

На показових навчально-бойових завданнях, що виконувалися багатонаціональними підрозділами був присутній і Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко.

Очільник прикордонного відомства відвідав місце базування учасників навчань «RAPID TRIDENT – 2021» від Держприкордонслужби – прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського прикордонного загону. Начальник штабу комендатури доповів про виконання завдань зведеним батальйоном Держприкордонслужби у складі сил багатонаціональної бригади.

Нагадаємо, https://dpsu.gov.ua/ua/news/Prikordonna-skladova-Obdnanih-zusil/ зараз під керівництвом головнокомандувача Збройних сил України проходять стратегічні командно-штабні навчання «Об’єднані зусилля – 2021». До них також залучаються інші сили безпеки та оборони, в тому числі Державна прикордонна служба України. Оперативні групи офіцерів прикордонного відомства беруть участь у роботі штабів. Також прикордонники долучаються до сухопутної та морської компонент навчань.

Стратегічні навчання «Об’єднані зусилля – 2021» проходять паралельно з  українсько-американськими навчаннями «Rapid Trident – 2021», багато їх елементів відпрацьовуються  на спільному тактичному фоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси