У міжнародних спортивних змаганнях наші спортсмени продовжують здобувати призові місця

НАЗАД
20 лютого 2024 08:56

Зокрема вдало виступили представники спортивної команди ДПСУ на етапі Кубку світу з боротьби самбо, що приймає Лімасол (Кіпр). У змаганнях серед юніорок (18-20 років) у ваговій категорії 72 кг Валентина Арутюнова виборола золоту нагороду, а у ваговій категорії 88 кг серед дорослих спортсменів переможцем став Станіслав Сергійчук.

Соломія Винник у чемпіонаті Європи з жіночої боротьби здобула бронзову нагороду.

А представниці спортивної команди ДПСУ – Винник Марія, Винник Соломія та Алпєєва Анастасія здобули звання чемпіонок Європи з вільної боротьби  у командному заліку.

Крім того, на  чемпіонаті світу з водних видів спорту у місті Доха (Катар) представниці Держприкордонслужби вибороли срібні медалі у змаганнях з артистичного плавання (акробатична група). Призерками стали:   Марта Фєдіна, Марина Алексіїва,  Влада Алексіїва, Вероніка Гришко,  Валерія Тищенко.

Також представник спортивної команди прикордонників Дмитро Котовський на етапі Кубка світу з фристайлу (лижна акробатика), який відбувся у канадському   Лак-Бопорті,  показав гарний результат в індивідуальному старті. У фінальній частині змагань Дмитро виконав стрибок «ураган» та посів п’яте місце.

Вболіваємо за наших спортсменів надалі та бажаємо успіхів!

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси