У Миколаївській області прикордонники не допустили нанесення збитків державі на суму майже 100 тисяч гривень.

НАЗАД
20 червня 2018 12:03

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління продовжують здійснювати активні заходи з підтримання прикордонного режиму та виявлення правопорушень на ділянках відповідальності.

Так, вчора, під час моніторингу узбережжя Чорного моря в районі населеного пункту Очаків прикордонники спільно з рибоохоронним патрулем виявили заборонені знаряддя лову. 20-метровий креветочний ятер виявився вже наповнений біоресурсами. До пастки потрапили краби, бички, ятерини, глос, креветки, кефаль, які одразу випустили в природне середовище.

Таким чином прикордонники та рибоохоронний патруль не допустили нанесення збитків державі на суму майже 100 тисяч гривень.

Також учора вночі, на ділянці відповідальності цього ж відділу, в районі населеного пункту Парутине на березі Дніпровсько-Бузького лиману виявлено правопорушника, громадянина України. Він за допомогою заборонених знарядь лову (4-х сіток завдовжки 320 метрів) здійснив незаконний вилов водних живих ресурсів різних порід.

Виявлені знаряддя лову та рибу вилучено встановленим порядком, а на місце події викликані співробітники поліції, на адресу яких, також, направлено повідомлення щодо виявлення ознак кримінального порушення за статтею 249 ККУ.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси