У мене немає страху дивитись в очі війні, є страх втратити свій дім, свою країну

НАЗАД
08 липня 2023 15:30

Прикордонник з позивним Фанат ще з дитинства мріяв стати військовим. Тому, завершивши навчання, не вагаючись, вступив на військову службу за контрактом, а згодом продовжив навчання вже у військовому виші.

Отримавши офіцерські погони розпочав свою службу в бойовому підрозділі Білгород-Дністровського загону.

З початком повномасштабного вторгнення, у складі зведеного підрозділу обороняв Південні рубежі, а в подальшому вибув на Схід держави, який тоді палав у вогні.

«Нашими головним завданням було ураження противника з артилерії. І нам це дуже добре вдавалось», – розповідає захисник.

Обороняючи Схід країни охоронці кордону сповна відчули на собі ворожу лють, обстріли… не на словах, а в справжньому бою пізнали, що таке надійне дружнє плече, підтримка побратимів.

«Коли ми були там, ми бачили знищені села, дітей позбавлених найдорожчого – дитинства. Єдиного не збагну й не зрозумію ніколи, як бездушно та безжально окупанти можуть руйнувати міста і села, долі людей, вбивати та знищувати все на своєму шляху. Хіба на таке здатна людина? Ні, лише нелюди…», – болісно ділиться Фанат.

За мужність та героїзм проявлені при виконанні бойових завдань Указом Президента України прикордонник нагороджений медаллю «За військову службу Україні».

«В мене немає страху дивитись в очі війні, є страх втратити свій дім, свою країну. Я та мої бойові побратими стоятимуть за країну до останнього подиху, до Перемоги, до тих пір поки наші сім’ї не будуть в повній безпеці», – каже прикордонник.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси