У Львові відбулось Перше засідання Керівного комітету за проектом удосконалення системи спостереження на українсько-польському кордоні

НАЗАД
08 травня 2019 10:04

За цією програмою здійснюється суттєве забезпечення прикордонних підрозділів країн-учасниць, зокрема новітніми засобами охорони кордону, мобільними тепловізійними комплексами, засобами зв’язку та патрульними автомобілями.

Днями у Львові відбулось Перше засідання Керівного комітету за проектом Удосконалення системи спостереження на українсько-польському кордоні (Південний сектор) №PBU1/0205/17-00 в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

Головною метою зустрічі стало обговорення досягнутих у першому півріччі проекту результатів його реалізації, планування подальших заходів та узгодження порядку звітування за проектом. За участю представників прикордонних відомств центрального та регіонального рівня України та Польщі було досягнуто чітких домовленостей щодо подальшого нарощення співпраці в рамках проекту.

Зазначимо, що за цією програмою здійснюється суттєве забезпечення прикордонних підрозділів країн-учасниць новітніми засобами охорони кордону, зокрема мобільними тепловізійними комплексами, засобами зв’язку та патрульними автомобілями.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси