У Львові прикордонники з усієї України зійшлися у футбольному протистоянні

НАЗАД
10 вересня 2018 10:01

Сьогодні у Львові стартував футбольний турнір за Кубок пам’яті першого Командувача прикордонних військ генерала армії України Валерія Губенка.

«Він жив кордоном, робив все для його утвердження та зміцнення. Але ми ще знаємо нашого першого командувача, як засновника нашого спортивного підрозділу – штатної спортивної команди Прикордонних військ, яка за роки свого існування вписала яскраву сторінку в історію Вітчизняного та світового спорту, - зазначив Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал під час виступу на офіційній церемонії відкриття змагань. - Сьогодні підтримуючи високу планку динаміки розвитку відомства, закладену генералом армії України Губенком Валерієм Олександровичем, Державна прикордонна служба продовжує своє реформування відповідно до кращих європейських стандартів».

Очільник прикордонного відомства також нагадав, що свого часу видатні футболісти-динамівці Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Владислав Ващук, Олександр Шовковський проходили службу в прикордонних військах та були частиною цього дружнього колективу.

Футбольний турнір за Кубок пам’яті Командувача прикордонних військ генерала армії України Валерія Губенка відбувається вперше та на запрошення легендарного тренера України Мирона Маркевича проходитиме на Львівщині. Змагання триватимуть з 10 по 12 вересня.

У футбольному протистоянні на стадіоні імені Богдана Маркевича зійдуться п’ять збірних регіональних управлінь та команда Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

Відмітимо, що днем раніше відбулося жеребкування поєдинків чемпіонату на якому першу гру після відкриття випала честь зіграти командам Західного та Азово-Чорноморського регіональних управлінь.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси