У Львові прикордонники подякували волонтерам за їхній внесок у справу захисту України

НАЗАД
11 травня 2023 19:00

Захід відбувся у Львівській обласній військовій адміністрації.

За участі представників Адміністрації Держприкордонслужби та Західного регіонального управління, керівництва обласної адміністрації, представників підприємств, установ і організацій, приватних підприємців та волонтерів, які надають прикордонникам благодійну допомогу.

Учасники зустрічі обговорили порядок подальшої взаємодії та пошуку шляхів вирішення проблемних питань, у тому числі щодо перетину державного кордону з метою переміщення гуманітарних вантажів, потреби прикордонників під час виконання службово-бойових завдань. Під час зустрічі офіцери подякували усій спільноті благодійників за сприяння охоронцям кордону і надання допомоги у час протистояння ворогу.

Перший заступник начальника Головного центру супроводження програм розвитку (Офісу реформ) Держприкордонслужби України Володимир Прихорчук за дорученням Голови прикордонного відомства, вручив благодійникам відомчі нагороди. За внесок у спільну справу оборони Батьківщини волонтерів нагородили пам’ятними відзнаками «За сприяння в охороні державного кордону України», вручили Подяки Державної прикордонної служби України.

«Вашу діяльність важко переоцінити. З перших днів повномасштабного вторгнення ви допомагали усім, чим могли. Ця допомога була і залишається дуже відчутною та необхідною задля перемоги України. Ми щиро вдячні усім благодійникам», - зазначив Володимир Прихорчук.

«Багато людей і досі дивуються, коли чують, що прикордонники зі Львівщини, Закарпаття чи Буковини воюють під Бахмутом чи у інших районах ведення активних боїв. І саме туди, в першу чергу, ми передаємо допомогу, яку отримуємо від вас – від до одягу та продуктів до реанімобілів. За це вам величезна вдячність від наших побратимів», - додав Ігор МАТВІЙЧУК, представник Західного регіонального управління.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси