У Луцьку відбулося заключне засідання Керівного комітету за проєктом «Удосконалення системи спостереження на українсько - польському кордоні»

НАЗАД
30 вересня 2021 08:19

Ця програма передбачає забезпечення прикордонних підрозділів країн-учасниць новітніми засобами охорони кордону.

Заключне засідання Керівного комітету за проєктом «Удосконалення системи спостереження на українсько - польському кордоні (Північний сектор) (PLBU.04.02.00-UA-0206/17-00) відбулося в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща - Білорусь - Україна 2014-2020».

У засіданні взяли участь представники України та Польщі. Сторони звітували про результати реалізації проєкту та відзначили успішне виконання усіх проєктних індикаторів.

Представник Головного партнера поінформував про закупівлю всіх передбачених програмою товарів.

Зазначимо, що завдяки розвитку міжнародної співпраці за цим проєктом прикордонні підрозділи Волинського загону отримали 3 мобільні тепловізійні комплекси, 8 патрульних автомобілів «Renault Duster» та 148 радіостанцій. Отриману новітню техніку співробітники Держприкордонслужби України ефективно використовують в охороні українсько-польської ділянки кордону.

Із завершенням заключного засідання Сторони обговорили питання підготовки фінального звіту та розвитку подальшого співробітництва в межах чергового етапу програмного періоду на 2021-2027 рр.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси