У Лебедині провели в останню путь двох загиблих прикордонників – Олексія Бабича та Максима Гусарова

НАЗАД
13 жовтня 2023 09:00

Днями у Лебедині, що на Сумщині, відбулося прощання з полеглими прикордонниками – сержантом Олексієм Бабичем та старшим сержантом Максимом Гусаровим.

Сержант Олексій Бабич у 2021 році призвався до лав Державної прикордонної служби України, проходив службу в одному з підрозділів Сумського прикордонного загону.

Олексій Бабич брав активну участь у відсічі збройної агресії росії проти України в межах Харківської та Луганської областей, а також здійснював охорону та оборону державного кордону на Сумщині.

2 жовтня сержант Олексій Бабич загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині. 24-річного воїна з війни не дочекалася мама.

Старший сержант Максим Гусаров майже відразу з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну був призваний на військову службу за призовом під час мобілізації, проходив службу в одному з підрозділів охорони кордону Сумського прикордонного загону.

Життя 26-річного старшого сержанта Максима Гусарова обірвалося 6 жовтня під час виконання завдань з охорони й оборони державного кордону на Сумщині. Його з війни не дочекалася дружина та донька.

«Олексій Бабич та Максим Гусаров – двоє молодих хлопців, мужніх, хоробрих, рішучих захисників рідної землі, які не піддаючись сумнівам взяли до рук зброю та, ставши до лав Державної прикордонної служби України, пішли захищати державний суверенітет та територіальну цілісність рідної України, виборювати законне право українців жити на своїй Землі. Кожен з них – і Олексій, і Максим, кожен був світлим і добрим, щирим, чуйним, порядним», - говорять про прикордонників лебединці.

Воїнів відспівали у Троїцькій Свято-Успенській церкві м. Лебедин, поховали з усіма почестями на Олександрівському кладовищі.

Висловлюємо щирі співчуття родинам та близьким полеглих захисників.

Вічна Слава та Пам’ять Гером-прикордонникам!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси