У квітні на адмінмежі з ТОТ АР Крим прикордонники виявили 65 адмінправопорушників

НАЗАД
05 травня 2021 11:39

Відповідно до чинного законодавства, потрапити на територію тимчасово окупованого Криму законним шляхом можна лише через КПВВ «Каланчак», «Чаплинка» та «Чонгар».

Ці КПВВ наразі функціонують в штатному режимі, з дотриманням карантинних правил. Для Держприкордонслужби безпека та швидкість пропускних операцій залишаються пріоритетними завданнями, і це не заважає ефективно виявляти осіб, які нехтують встановленими правилами та порушують законодавство України.

Так, протягом квітня 2021 року під час здійснення пропускних операцій в КПВВ на адмінмежі з ТОТ АР Крим прикордонники Херсонського загону виявили 65 громадян, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.  Громадяни потрапили з території країни-агресора в Крим через закриті пункти пропуску. Усіх порушників прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності з накладанням штрафів на суму понад 96 тисяч гривень.

Загалом з початку року військовослужбовці Херсонського прикордонного загону виявили понад 360 осіб, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси