У КПВВ прикордонники виявили в українців кошти та комплектуючі до комп’ютерів на суму 370 тисяч гривень

НАЗАД
07 листопада 2016 15:46

Кошти та товари, еквівалент суми яких склав майде 120 тисяч гривень, виявили сьогодні вдень прикордонники Краматроського загону спільно з фіскальною службою.

Кошти та товари, еквівалент суми яких склав майже 120 тисяч гривень, виявили сьогодні вдень прикордонники Краматроського загону спільно з фіскальною службою.

Грошові кошти у розмірі 68 тисяч гривень (переважна більшість купюр яких з послідовними порядковими номерами) перевозив громадянин України. Він прямував однією з автівок через контрольний пункт «Майорське» із м.Харцизьк до м. Бахмут.  Кошти  оглядова група виявила у кишенях  одягу чоловіка.   Про знахідку повідомлено співробітників поліції. 

А у КПВВ «Мар'їнка» в автомобілі «Опель», яким їхав ще один наш співвітчизник, були знайдені комплектуючі до комп'ютерної техніки.   Попередня вартість 100 плат оперативної пам’яті, прихованих серед особистих речей, склала 50 тисяч гривень. Товар буде переданий зведеній мобільній групі.

Крім того, учора через КПВВ «Майорське» до неконтрольованої території  автомобілем «Део» громадянин України  віз  250  тисяч гривень та картки одного з банків.  Він перевозив їх на тілі, в кишенях та барсетці. Для подальшої перевірки громадянина України передано зведеній мобільній групі.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси