У КПВВ на Луганщині у ящиках серед помідорів виявили спиртні напої

НАЗАД
25 травня 2018 08:48

Діючи у складі Об’єднаних сил, прикордонники Лисичанського загону та представники Державної фіскальної служби, в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» виявили підакцизні товари, виготовлені на тимчасово окупованій частині Луганської обла

Діючи у  складі Об’єднаних сил, прикордонники Лисичанського загону та представники Державної фіскальної служби, в  контрольному пункті в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» виявили підакцизні товари, виготовлені на тимчасово окупованій частині Луганської області.

Так, учора від співробітників внутрішньої та власної безпеки Донецько-Луганського регіонального управління військовослужбовцям відділу «Станично-Луганське-2» надійшла інформація про можливе переміщення місцевими жителями через лінію зіткнення товарів із порушеннями. Як наслідок, у контрольному пункті «Станиця Луганська» прикордонники спільно із представниками фіскальної служби у 25-річного луганчанина виявили 36 пляшок горілки, виготовленої на тимчасово окупованій території Луганської області. Намагався порушник приховати алкоголь у ящиках серед помідорів.

А в іншому випадку, спільна група в  речах громадянки України виявила близько чотирьох сотень пачок тютюнових виробів марки «Прима» із акцизами окупантів.

Алкогольні та тютюнові вироби встановленим порядком вилучені представниками Державної фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси