У Києві виявили 13 іноземців, які порушили правила перебування на території України

НАЗАД
17 листопада 2016 11:51

Учора під час проведення заходів, направлених на протидію незаконній міграції, виявили та затримали в Києві 13 іноземців.

Учора під час проведення заходів, направлених на протидію незаконній міграції, в рамках спільної міжвідомчої операції «Мігрант» оперативні співробітники ОКПП «Київ» Держприкордонслужби спільно з Департаментом боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України та представниками Головного Управління державної міграційної служби України виявили та затримали в Києві 13 іноземців.

Дані особи, які є громадянами Узбекистану, Афганістану, Алжиру, Нігерії, Тунісу та Азербайджану, порушили правила перебування на території нашої країни.

За результатами роботи були складені протоколи про адміністративні правопорушення, відповідальність за які передбачена ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, стосовно 10 осіб органом Державної міграційної служби України прийнято рішення про примусове повернення до країни їх походження, а одному з них також заборонили в’їзду на територію України протягом 3 років.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси