У Кирилівці прикордонники виявили іноземців, які порушили порядок перебування на території України

НАЗАД
28 серпня 2020 11:00

За результатами реалізації оперативної інформації виявлено 3 іноземців 2 громадянина Марокко та громадянина Сирії, які порушили порядок перебування на території України

Учора прикордонники Бердянського загону спільно з представниками відділу організації запобігання нелегальної міграції УДМС України в Запорізькій області, УСБУ в Запорізькій області в районі Федотової Коси, смт Кирилівка Якимівського району проводили заходи з перевірки місця перебування іноземних громадян, які перебувають в Україні з порушенням міграційного законодавства.

Так, за результатами реалізації оперативної інформації виявлено 3 іноземців 2 громадянина Марокко та громадянина Сирії, які порушили порядок перебування на території України

Іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП у вигляді накладення штрафу в розмірі по 1700 грн кожному.

За перебування в контрольованому прикордонному районі без документів щодо 2 громадян Марокко складено протоколи за ст. 202 КупАП.

Представниками УДМС в Запорізькій області прийнято рішення стосовно громадян Марокко щодо примусового їх повернення до країни походження.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси