У Кінологічному навчальному центрі підготували охоронних собак

НАЗАД
27 серпня 2021 13:54

Сьогодні завершили навчання троє представників охоронних фірм міста Харків.

Завдяки багаторічному досвіду роботи Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України готує кінологів та службових собак не лише для потреб прикордонного відомства, а й для інших державних структур та підприємств, зокрема для СБУ, спецпідрозділу Нацполіції «КОРД», Управління державної охорони України, Військової служби правопорядку, Державної пенітенціарної служби, Служби авіаційної безпеки польотів міжнародних аеропортів тощо.

Також Центр надає послуги для фізичних та юридичних осіб з підготовка та дресирування собак.

Сьогодні завершили навчання троє представників охоронних фірм міста Харків. Разом зі своїми чотирилапими підопічними вони пройшли двомісячний курс підготовки з пошуку вибухових речовин.

Для чотирилапих пошук вибухівки – це найскладніша задача, адже вимагає більшої зосередженості та витривалості від собаки. Тож під час навчання значну увагу звертали на повну взаємодію кінолога з собакою та чітке виконання команд.

Під час здачі іспитів кінологи-охоронці показали високий рівень підготовки, а їх чотирилапі підопічні продемонстрували відмінні результати з пошуку вибухівки.

Із завершенням навчання випускники отримали свідоцтва з підготовки кінологів та підготовлених чотирилапих детекторів, які вмить винюхають вибухонебезпечний предмет та забезпечать безпеку оточуючим.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси