У Ізмаїльському прикордонному загоні творили митці

НАЗАД
26 липня 2016 10:12

Протягом останніх двох тижнів заслужений художник України, координатор творчих програм Національної Академії образотворчого мистецтва і архітектури Михайло Пархоменко та члени Національної спілки художників України – Катерина Рудакова, Олександр Винник, Т

Протягом останніх двох тижнів заслужений художник України, координатор творчих програм Національної Академії образотворчого мистецтва і архітектури Михайло Пархоменко та члени Національної спілки художників України – Катерина Рудакова, Олександр Винник, Тетяна Коваленко, Марія Чепульська, Андрій Куцаченко, Ірина Калюжна та Віталій Писарюк працювали над створенням картин, в яких відображено красу прикордоння «Української Венеції» та людей у формі, які охороняють кордони у цих, без перебільшення, мальовничих місцевостях.

В останній день роботи митців для прикордонників відділу «Вилкове» та членів їх сімей було проведено імпровізовану художню виставку, прямо у одному з приватних дворів. На картинах деякі охоронці кордону могли побачити себе та місця несення служби на кордоні.

Варто відмітити, що картини, які були намальовані під час цього симпозіуму та у ході попередніх, будуть представлені 2 серпня в Одеській міській художній галереї «Воронцовський палац». Взагалі такий симпозіум став можливим за сприяння Південного регіонального управління, Ізмаїльського прикордонного загону та громадської організації «Спілка митців «Берег Овідія».

Нагадаємо, останній раз група художників працювала в Ізмаїльському загоні у вересні та жовтні 2015 року на ділянках відповідальності відділів «Рені», «Ізмаїл» та «Вилкове». Підсумком роботи тоді стали художні виставки у різних містах України, у тому числі виставка, яка пройшла у картинній галереї міста Ізмаїл 24 березня 2016 року під назвою «Прикордонний простір».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси