У хворобі і здравії… клялися кохати, навіть діагнозом не поцікавилися

НАЗАД
19 липня 2024 08:53

Учора прикордонники на Львівщині у двох випадках викрили ознаки протиправних дій, пов’язаних з укладанням шлюбів без намірів створення сім’ї.

Під час прикордонного контролю у пункті пропуску «Шегині» військовослужбовці 7 прикордонного Карпатського загону викрили ознаки протиправних схем одруження чоловіків призовного віку з жінками з інвалідністю для виїзду за кордон.

У одному випадку 44-річний уродженець Івано-Франківщини одружився з 66-річною жінкою. Чоловік розповів, що везе «дружину» в Польщу на лікування. Але подружжя не змогло дати однакових відповідей на низку логічних питань. Жінка казала, що їде лікувати суглоби, чоловік, що діабет. «Дружина» повідомила, що вони знайомі 10 років, чоловік розповів, що знає її все своє життя, а також знав її попереднього чоловіка, який помер. Проживає «подружжя» також не разом.

Попередньо правоохоронці встановили, що жінка погодилася на фіктивний шлюб за дві тисячі доларів США.

В іншому випадку 26-річний житель Прикарпаття одружився з 31-річною жінкою. Він теж переконував, що їдуть за кордон лікувати дружину. А подальші відповіді теж були неузгодженими.

Як результат, про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», оперативні співробітники Львівського прикордонного загону направили повідомлення до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси