У Хмельницькому відбулася підготовка інструкторів з питань контролю за транскордонним переміщенням контрольованих та токсичних хімічних речовин

НАЗАД
24 червня 2019 14:44

Держприкордонслужба України бере активну участь у реалізації програм щодо вдосконалення рівня безпеки на державному кордоні.

Одним з них є проект «Посилення контролю за транскордонним переміщенням токсичних речовин через пункти пропуску».

Проект реалізується Координатором проектів ОБСЄ в Україні для персоналу Держприкордонслужби України та Державної фіскальної служби України, які виконують обов’язки в пунктах пропуску через державний кордон.

В рамках реалізації проекту, в період з 18 по 21 червня 2019 року, на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Державної фіскальної служби України (м. Хмельницький) проведено черговий навчальний тренінг підготовки інструкторів з питань контролю за транскордонним переміщенням контрольованих та токсичних хімічних речовин в пунктах пропуску.

Цей захід є продовженням серії тренінгів, які проводились на базі Центру підготовки з протидії розповсюдженню зброї масового знищення (Головний  центр підготовки особового складу ДПСУ ім. генерал-майора Ігоря Момота, м.Оршанець) у березні та квітні цього року.

Тренінг проходив у форматі «навчи вчителя». Головна  мета – підготовка раніш навченого персоналу у якості інструкторів, які зможуть організувати тренування особового складу в підрозділах та підготовити їх до наступного етапу –  міжвідомчого спільного навчання «Навчання на кордоні – 2019».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси