У Харкові пройшла зустріч з членами родин загиблих прикордонників

НАЗАД
20 серпня 2021 14:23

Учора,на території Національного меморіального комплексу «Висота маршала І.С. Конєва», вшанували охоронців кордону, які загинули на сході України.

В каплиці Іоанна Воїна меморіального комплексу капелан Харківського прикордонного загону Отець Геннадій провів поминальний молебень за полеглими прикордонниками. 

Присутні поклали квіти до пам'ятного знаку «Козацький хрест», що був встановлений на честь загиблих захисників України та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

«Ваші діти, чоловіки, батьки робили все можливе, а часом і неможливе, для захисту нашої Батьківщини. Їх подвиг та героїчні вчинки ми будемо пам’ятати вічно, ми перед ними у боргу. Вічна їм слава!» - зазначив під час зустрічі начальник Східного регіонального управління ДПСУ полковник Валерій Вавринюк.

У конференц-залі меморільного комлексу присутні рідні та близькі разом з прикордонниками подивилися відеострічку «Спогади про героїв, що навіки залишились у прикордонному дозорі». В ній військовослужбовців ДПСУ, які протягом 2014 – 2019 років пліч-о-пліч із загиблими героями боронили терени України в ході неоголошеної війни, ділилися спогадами про побратимів. Після чого родини загиблих також поділилися своїми спогадами та думками про близьких, яких вони втратили.

Водночас під час зустрічі з членами родин загиблих військовослужбовців було обговорено найгостріші проблеми соціального характеру, як можна їх вирішити  та у чому може допомогти керівництво прикордонного відомства.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси