(ВІДЕО) У Головному військово-медичному клінічному центрі Держприкордонслужби відкрили оновлене відділення

НАЗАД
07 травня 2019 13:02

Сьогодні у Головному військово-медичному клінічному центрі Держприкордонслужби за участі Голови Державної прикордонної служби Петра Цигикала було відкрито оновлене урологічне відділення.

Зазначимо, що в урологічному відділенні було переобладнано спеціалізовані кабінети та палати для хворих, зроблено новий сучасний перев’язочний кабінет, який, за потреби, можна використовувати як операційну для проведення оперативних втручань. У ньому вже налаштоване спеціальне обладнання, у тому числі і анестезіологічне та підведено кисень. Придбане сучасне ендоскопічне обладнання, апарат УЗД, ультразвуковий літотріптор тощо.

Оновлене урологічне відділення розраховано на 32 місця, воно надасть можливість професійної кваліфікованої та спеціалізованої допомоги в першу чергу військовослужбовцям і ветеранам ДПСУ та іншим громадянам України.  Крім того, в лікуванні активно використовується найсучасніший комп’ютерний томограф і цифрова рентгенсистема, що є в медзакладі.

«Ми системно розвиваємо наші медичні заклади. Здоров’я наших людей, то є найвища цінність», - сказав Голова Держприкордонслужби під час відкриття відділу та вручення відомчих  відзнак працівникам медичного закладу.

Загалом Головний військово-медичний клінічний центр Держприкордонслужби це сучасний лікувально-профілактичний закладом з навчальною, методичною, науковою базою служби охорони здоров’я, що забезпечує надання послуг діагностичного, лікувального, профілактичного та реабілітаційного характеру військовослужбовцям, ветеранам військової служби та працівникам Державної прикордонної служби України, а також іншим категоріям на умовах, визначених законодавством України.

Його історія розпочалася з 1984 року як Окружного госпіталю Західного прикордонного округу. У липні 1992 р. госпіталь був реорганізований у Центральний військовий госпіталь Прикордонних військ України,  у серпні 2003 р. - у Центральний госпіталь Державної прикордонної служби України, а  у грудні 2004 р. – у Центральний клінічний госпіталь Державної прикордонної служби України, нині Головний військово-медичний клінічний центр. 

Персоналом госпіталю активно запроваджувалися і використовувалися новітні та інноваційні медичні технології, діагностичні та лікувальні методики, згідно сучасних європейських стандартів лікування.

Організаційно-штатна структура госпіталю постійно вдосконалюється, пристосовуючись до умов сьогодення. Безперебійну, постійну роботу госпіталю забезпечують такі структурні підрозділи як відділи, клініки, відділення, лабораторії, групи, служби. Лікувально-діагностичні підрозділи оснащені сучасною діагностичною та лікувальною апаратурою.

Госпіталь акредитований на першу категорію та має ліцензію на право здійснення медичної практики. Наявність сучасної медичної техніки та обладнання дозволяє проводити найсучаснішу функціональну та лабораторну діагностику.  На сьогодні Головний військово-медичний клінічний центр Державної прикордонної служби є одним з провідних клінік України.

Крім того, нагадаємо, в Держприкодонслужбі йде активна робота над розвитком відомчої системи санаторно-курортного лікування, і планується, що вже наприкінці 2019 року оздоровчі заклади «Немирів» та «Моршин» зможуть зустріти своїх перших відвідувачів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси