У Головному експертно-криміналістичному центрі підбили підсумки діяльності за І півріччя 2018 року

НАЗАД
25 липня 2018 15:31

Головний експертно-криміналістичний центр продовжує виконувати завдання із судово-експертного та техніко-криміналістичного забезпечення

Головний експертно-криміналістичний центр продовжує виконувати завдання із судово-експертного та техніко-криміналістичного забезпечення органів охорони державного кордону Держприкордонслужби та інших правоохоронних органів.

Так, протягом І півріччя 2018 року експертами Головного центру досліджено понад 200 об’єктів під час проведених судово-технічних експертиз та експертних досліджень.

В основному дослідження проводилися відносно паспортних документів Болгарії, Великої Британії, Греції, Данії, Індії, Ісландії, Іспанії, Румунії, Туреччини, України, Фінляндії, Франції та Швеції, які використовувалися громадянами Туреччини та Ірану для незаконного в’їзду до країн – членів ЄС. А також національних паспортів Азербайджану, Вірменії, Грузії, Туреччини та Узбекистану, з виявленими підробленими відмітками про перетинання державного кордону України.

Інформація від іноземних прикордонних відомств свідчить про збільшення випадків використання підроблених паспортних документів із нанесеним фотозображенням пред’явника на ламінуючу плівку, якою вкрито сторінку даних (паспорти Іспанії, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Туреччини, Франції).

Варто зазначити, що досягти таких високих результатів в експертній роботі стало можливим завдяки ефективному впровадженню європейських норм та стандартів у рамках реалізації заходів проекту Twinning.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси