У Головному центрі завершився чемпіонат Держприкордонслужби з кульової стрільби

НАЗАД
27 вересня 2019 16:42

Чотири дні серед учасників змагань точилася запекла боротьба.

В Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота більше 100 спортсменів-прикордонників з усіх органів та підрозділів прикордонного відомства демонстрували свою майстерність у влучній стрільбі з автомату.

Відмітимо, що чемпіонат присвячений пам’яті генерал-майора Ігоря Момота та всім прикордонникам, які героїчно загинули, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність на сході України.

Чотири дні серед учасників змагань точилася запекла боротьба. Вони збирали та розбирали автомати Калашникова на швидкість, виконували стрільби зі зміною магазина з обмеженням часу та після фізичного навантаження. Окрасою змагань стала «Воєнізована естафета 4х1 км», під час якої кожен з чотирьох учасників команди по черзі біг 1 км та стріляв з автомату по мішені. Судді уважно слідкували за спортсменами та нараховували бали за час та влучність стрільби.

За результатами чемпіонату Держприкордонслужби з кульової стрільби перше місце посіла команда Східного регіонального управління. Друге місце виборола команда Західного регіонального управління. Третє призове місце дісталося команді Північного-регіонального управління.

Переможців та кращих спортсменів-прикордонників у змаганнях урочисто нагороджено кубками, медалями і грамотами. Вітаємо переможців та бажаємо спортсменам вдосконалювати свою майстерність та досягати найвищих спортивних вершин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси