У Душанбе співробітники Держприкордонслужби взяли участь у круглому столі з питань безпеки кордонів

НАЗАД
22 лютого 2019 16:15

Круглий стіл Прикордонного коледжу ОБСЄ для керівного складу питань протидії корупції в контексті безпеки кордонів і прикордонного режиму пройшов у м. Душанбе (Таджикистан).

У засідання круглого столу разом з представниками з 16 країн світу взяли участь і співробітники Державної прикордонної служби України. Такий захід став першим із серії трьох запланованих дискусій, присвячених передовій практиці у сфері прикордонної безпеки.

Також під час зустрічі розглядалося питання корупційних ризиків і факторів, які сприяють їх виникненню на кордоні, та можливі методи протидії.

Українська делегація презентувала структуру Держприкордонслужби України та Департаменту внутрішньої та власної безпеки відомства. А також  представила проект «Нове обличчя кордону», який реалізовується за підтримки Посольства США та Міжнародної організації з міграції.

Директор Департаменту внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби України Ігор Крижанівський розповів про основні корупційні ризики і шляхи, які вживає відомство, для їх подолання, а також досягнення у боротьбі з корупцією та відповів на низку запитань практичного характеру. Крім того, учасникам заходу було продемонстровано взаємодію підрозділів внутрішньої та власної безпеки й оперативних підрозділів під час затримання правопорушників, які причетні до протиправних дій, пов’язаних з корупцією.

Окрім цього, представники делегації Держприкордонслужби України мали можливість обговорити загальну обстановку та інші питання співпраці з присутнім на заході повіреним Посольства України у Таджикистані.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси