У Держприкордонслужбі вшанували пам’ять героїв, які відстоювали права людей та європейське майбутнє України

НАЗАД
21 листопада 2018 13:03

У підрозділах Державної прикордонної служби України хвилиною мовчання вшанували сьогодні на початку робочого дня пам'ять героїв, які відстоювали права людей та європейське майбутнє України і віддали за це своє життя.

Також керівництво та персонал Держприкордонслужби з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи взяли участь на державному та місцевому рівнях у церемоніях покладання квітів до пам’ятних місць, пов’язаних з боротьбою за свободу, незалежність, територіальну цілісність України, місць поховання героїв Небесної Сотні та учасників антитерористичної операції.

Зокрема заходи за участі прикордонників пройшли у Маріуполі, Черкасах, Херсоні та інших містах України.  

У Краматорську прикордонники, які входять до складу операції Об’єднаних сил,  взяли участь у шкільній лінійці та зустрічі з учнями старших класів школи, де навчався один з Героїв Небесної Сотні Герой України Іван Пантелеєв. На відкритому уроці-дискусії прикордонники  обговорили зі старшокласниками причини Революція Гідності і її значення для Українського народу.

«Ця пам’ятна дата стала справжнім символом прагнення українського народу до гідності та свободи, незалежність якого на східному фронті нині захищають військовослужбовці операції Об’єднаних сил», - сказав начальник Донецько-Луганського регіонального управління ДПСУ генерал-майор Володимир Бондар під час вшанування пам'яті Героїв України.   

Крім того, для курсантів навчальних закладів прикордонного відомства та учнів інших шкіл, які знаходяться на ділянках відповідальності підрозділів Держприкордонслужби, проведено патріотичні, інформаційно-пропагандистські та просвітницькі заходи, екскурсії, уроки пам’яті та виховні години.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси