У Держприкордонслужбі триває реалізація проєкту НАТО з психологічної підтримки військовослужбовців

НАЗАД
24 серпня 2023 12:35

Державна прикордонна служба України реформується за стандартами ЄС та НАТО, цінує та поважає кожного співробітника, піклується про особовий склад, удосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою.

Зокрема віднедавна на базі військових частин Західного та Південного регіональних управлінь ДПСУ триває реалізація проєкту з психологічної реабілітації та відновлення психологічної стійкості та боєздатності військовослужбовців.

Цей проєкт здійснюється за підтримки Програми НАТО з переходу з військової кар’єри на цивільну, в рамках Комплексного пакета допомоги Україні, у відповідь на запит Міністерства внутрішніх справ України. Практичну реалізацію проєкту забезпечує ГО «Ліга офіцерів» за координації Управління психологічного забезпечення МВС України.

Проєкт передбачає проведення семінарів, спрямованих на набуття військовослужбовцями необхідних на фронті практичних психологічних навичок, підкріплених теоретичними знаннями. На семінарах значна увага приділяється питанням подолання бойового стресу, зниження рівня тривоги й психологічного напруження учасників бойових дій, а також організації індивідуальних консультацій для військовослужбовців, які цього потребують.

Цей проєкт є продовженням діяльності Представництва НАТО в Україні у сфері психологічної реабілітації військовослужбовців, успішно реалізованої протягом 2014-2019 років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси