У Держприкордонслужбі пройшли збори з начальниками відділень автомобільного та бронетанкового забезпечення

НАЗАД
06 травня 2019 13:37

Під час зборів проведено низку теоретичних та практичних занять у парку прикордонного загону та у відділенні інспекторів прикордонної служби «Висоцьк».

На базі Луцького прикордонного загону під керівництвом директора Департаменту озброєння та техніки генерал-майора Петра Матвійчука пройшли навчально-методичні збори з начальниками відділень автомобільного та бронетанкового забезпечення органів Державної прикордонної служби України.

Головною метою зборів є визначення єдиних підходів до утримання, обслуговування та експлуатації автомобільної та бронетанкової техніки під час виконання завдань з охорони державного кордону, визначення єдиних стандартів в оформленні документації за напрямом діяльності.

Під час зборів проведено низку теоретичних та практичних занять у парку прикордонного загону та у відділенні інспекторів прикордонної служби «Висоцьк».

Усі учасники навчально-методичних зборів отримали можливість поспілкуватись з колегами, поділитись досвідом роботи, отримати відповіді на актуальні питання та ще раз переконатися у важливості відповідального ставлення до виконання службових обов’язків.

У своєму виступі заступник директора департаменту – начальник управління технічного забезпечення Департаменту озброєння та техніки  генерал-майор Сергій Букоємський довів основні вимоги до вертикалі управління автомобільного та бронетанкового забезпечення та зробив акцент на постійній готовності техніки до застосування.

Також ним визначено 2019 рік «Роком молодого офіцера», за результатами якого буде прийматись рішення щодо просування по службі молодих фахівців автомобільного та бронетанкового забезпечення на вищі посади в системі технічного забезпечення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси