У Держприкордонслужбі для офіцерів-випускників 2018 року проведено навчально-методичні збори

НАЗАД
15 червня 2018 15:38

У підрозділи охорони державного кордону почали прибувати офіцери-випускники Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, військових навчальних закладів Збройних Сил та інших військових формувань України.

На зборах для новоприбулих офіцерів проведено заняття з тактики прикордонної служби, бойової готовності, загально-військової тактики, правової підготовки, оперативно-розшукової діяльності, роботи з особовим складом та організації професійної підготовки персоналу в прикордонних підрозділах, технічної підготовки, тилового забезпечення, військово-медичної підготовки, технічного захисту інформації тощо.

Під час проведення зборів, які проходили з практичним виїздом на ділянки відповідальності підрозділів охорони державного кордону, офіцерам продемонстровано елементи та особливості організації служби як в пункті пропуску, так і поза ними.

Офіцерів-випускників, котрі прибули з вищих навчальних закладів Збройних Сил та інших військових формувань України, додатково ознайомили з основами законодавства про державний кордон України.  

Особливу увагу приділено випускникам, які проходитимуть подальшу службу на морських і річкових ділянках державного кордону. Вони побували на катерах та кораблях, де їм розповіли про особливості організації та несення служби.

Крім того, під час зборів для лейтенантів були проведені інструктажі з дотримання заходів безпеки під час несення служби, а керівники регіональних управлінь, органів охорони державного кордону та забезпечення, загонів Морської охорони провели індивідуальні бесіди з кожним молодим офіцером, який прибув у відповідне підпорядкування, та закріпили за ними найбільш підготовлених та досвідчених офіцерів-наставників.

Наразі для проходження подальшої служби лейтенанти вибули до підрозділів охорони кордону, де за безпосередньої участі наставників та керівництва підрозділів з ними проведено визначений комплекс заходів по введенню та становленню на посадах новоприбулих офіцерів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси