У Держприкодонслужбі відбувся перший випуск кінологів спецпідрозділу ДОЗОР

НАЗАД
26 червня 2019 14:25

Сьогодні в Кінологічному навчальному центрі прикордонного відомства України відбувся перший випуск кінологів спецпідрозділу ДОЗОР та їх вихованців – чотирилапих помічників охоронців кордону.

Сім бійців із службовими собаками впродовж трьох місяців опановували основи дресирування, вивчали методику і тактику застосування пошуково-штурмових собак.

Задача чотирилапих штурмовиків безстрашно атакувати і затримувати злочинців, незважаючи ні на що, і вдень, і вночі, у будь-яких умовах і на будь-якій території. Тому досвідчені інструктори проводили заняття в умовах, максимально наближених до реальних. А саме – із пострілами та вибухами. Адже такі собаки покликані діяти там, де є підвищений ризик для життя людини, попереджаючи про небезпеку, а інколи, і ціною власного життя.

Під час здачі іспитів бійці спецпідрозділу ДОЗОР та їх підопічні продемонстрували усі здобуті знання та навички. Зокрема навики слухняності, пошук та затримання злочинців на пересічній місцевості, у приміщеннях та в транспортних засобах.

За результатами успішної здачі іспитів усі бійці отримали свідоцтва з підготовки кінологів. А лави спецпідрозділу Держприкордонслужби ДОЗОР  поповнилися чотирилапими спецпризначенцями – відданими та безстрашними помічниками прикордонників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси